Klantenservice

In onderstaande informatie geven wij u een toelichting over het bestellen van relatiegeschenken, premiums en promotionele artikelen bij . Voor advies of vragen over (geleverde) artikelen kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs via 0546 - 656600 (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur).

Bevestiging bestelling
Van uw bestelling via de site ontvangt u per mail een voorlopige bevestiging. U ontvangt binnen 1 werkdag de definitieve orderbevestiging en digitale drukproef per e-mail.

Drukproeven
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u altijd een digitale drukproef. Pas nadat u deze schriftelijk akkoord hebt gegeven, wordt uw bestelling verder in productie gezet.

Levertijd
Uw bedrukte artikelen worden doorgaans binnen 10-15 werkdagen geleverd, na akkoord van de drukproef en mits voorradig. De verwachte levertijd staat op uw orderbevestiging. Spoedleveringen zijn in overleg mogelijk.

Offerte
U heeft altijd de mogelijkheid om een offerte van het gewenste artikel aan te vragen. Uw aanvraag wordt per e-mail bevestigd. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op om uw wensen door te nemen.

Afwijkend aantal
Wij hanteren vaste prijsstaffels, daarbinnen gelden vaste tarieven. Er is altijd een minimale omvang van uw bestelling. Uw prijs wordt gebaseerd op de staffel waarbinnen het aantal van uw bestelling valt. Een afwijkend aantal kunt u ingeven in het opmerkingenveld tijdens het online bestelproces.

Verzendkosten
Conform onze algemene voorwaarden leveren wij vanaf € 500,- franco op één adres in Nederland. Daaronder berekenen wij verzendkosten a € 8,- exclusief BTW.

Verzending
Uw bestelling wordt op werkdagen bezorgd tussen 8:00 uur en 17:00 uur (een tijdstip of dagdeel kunnen wij helaas niet aangeven). Voor express- en zaterdagleveringen geldt een meerprijs, lees hier meer over Verzenden & bezorging.

Afwijkend geleverd aantal t.o.v. uw bestelling
Wij doen ons best u altijd exact het aantal artikelen te leveren en te berekenen conform uw bestelling. Echter door het drukprocedé is er meer-/minderlevering mogelijk van maximaal 10%. U krijgt altijd het daadwerkelijk geleverde aantal berekend.

Betaling
U betaalt na ontvangst van onze factuur. Betalingen per bank kunt u overmaken op IBAN NL30RABO0316686182 t.n.v.  te Den Ham. Lees hier meer over Betalen.

Garantie
Bij ondeugdelijke artikelen zullen wij in overleg met u de artikelen opnieuw leveren, repararen of bieden wij u een korting aan op de koopprijs. Lees hier alles over het Garantiebeleid.

Prijzen
Al onze prijzen zijn in EURO’s excl. BTW en gelden tot nader order. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Ondanks het feit dat wij de uiterste zorg besteden aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen.  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie en prijzen op de website erikkuiper.nl.

Openingstijden & showroombezoek
Onze showroom is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. ’s Avonds en zaterdag tevens mogelijk op afspraak.

Lees ook onze algemene leverings- en verkoopvoorwaarden. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft dan kunt u dit doorgeven via onze contactpagina of bel naar 0546 - 65 66 00 (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur 's avonds).

Back to top